TAG ALONG!

TREFBAL, PAINTBALL EN BOOGSCHIETEN IN ÉÉN!

Wij bouwen complete locaties om tot echte battlefields. Op dit veld gaan twee teams de strijd met elkaar aan door elkaar af te schieten (natuurlijk niet letterlijk), targets te raken en een overwinning over de streep te trekken. Een spel vol adrenaline waar beweging, coördinatie, teambuilding en strategisch vermogen aan bod komt.

Wie wil jij graag verslaan?

Boek nu!

Voor wie doen we het?

GROEPSACTIVITEIT VOOR KINDERFEESTJES, SPORTDAGEN EN VRIENDEN- OF BEDRIJFSUITJES.

Archery Tag is een super tof strategisch spel met speelwapens. Uiteraard raakt er niemand gewond, maar je moet wel tegen een stootje kunnen ;). Je kunt al meedoen vanaf 6 personen en de mannen van Ride Along Activities houden constant een oogje in het zeil. Ook begeleiden we deze uitdagende game en houden we rekening met verschillende niveaus van sport.

Een basis conditie is vereist en fun gegarandeerd!

Boek nu!

recensies Archery Tag

Tarieven & Info

Archery Tag is voor iedereen. Geef aan ons de gewenste locatie(s) door en wij regelen de rest. Op locatie De Koepelgevangenis in Breda is ook een rondleiding door de isoleercellen mogelijk, leuk voor een extra dimensie! 

Bij te boeken: een extra activiteit (bijv. boogschieten of freerunnen), extra instructeur, friet/snacks en drankjes. Geef dit aub aan in de notitie van het boekingsformulier.

offerte aanvragen

1 STAP 1

Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht

keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right