shoot along!

DE CONCENTRATIESPORT VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Boogschieten is een leuke binnen- en buitensport en is redelijk eenvoudig aan te leren. Daarom is het een ideaal uitje voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, workshops en familie activiteiten.

Wist je dat er talloze manieren zijn om er leuke wedstrijdjes mee te spelen? Naast de puntentelling en ballonnen kapot schieten, kun je bijvoorbeeld met gekleurde ringen werken. Of denk aan foto’s en animaties die je op je doelschijf kunt prikken. Ja, dan kun je lachen! De mogelijkheden zijn oneindig.

Wij van Ride Along Activities zijn er om er een creatieve twist aan te geven.

Boek nu!

Voor wie doen we het?

BOOGSCHIETEN IS VOOR IEDEREEN

Zolang je armen goed functioneren is boogschieten voor iedereen. Zelfs vanuit een rolstoel kun je meedoen en zowel jong en oud kan het leren. De mannen van Ride Along Activities hebben veel ervaring met het entertainen van diverse doelgroepen en houden altijd rekening met verschillende sportniveaus en lichamelijke condities. 

Boek nu!

recensies boogschieten

Tarieven & Info

Overleg met ons de gewenste locatie(s) en wij regelen een aantal leuke spelvormen voor jullie. Op locatie De Koepelgevangenis in Breda is ook een rondleiding door de isoleercellen mogelijk.

Bij te boeken: een extra activiteit (bijv. freerunnen, longboarden of teambuilding), extra instructeur, friet/snacks en drankjes. Geef dit aub aan in de notitie van het boekingsformulier.

offerte aanvragen

{"field16":["Karol Castillo"],"field40":"Freerunnen","field42":"Kinderfeestje","field41":["12"],"field44":["14.00"],"field45":["Ja, ik accepteer dat de deelname aan onze activiteiten ten allen tijde geheel op eigen risico is*"],"field47":["Ja, ik ga akkoord met de inzending en verwerking van mijn persoonsgegevens*"]}
1 STAP 1

Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht

keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right