Freerun along!

OBSTAKELS OVERWINNEN EN LEKKER STUNTEN!

Freerunnen doe je bij Ride Along Activities. Onze jonge, fitte sportinstructeurs nemen je mee naar buiten om op een verantwoorde manier stunten en obstakels te overwinnen. De combinatie van Freerunnen en Parkour zorgt voor een speelse bootcamp door stad, park en hindernisbanen. Dus, heb jij altijd al een salto willen maken? Boek dan het stoerste en sportiefste kinderfeestje hier!

Boek nu!

Voor wie doen we het?

FREERUNNEN ALS KINDERFEESTJE EN GROEPSACTIVITEIT

Freerunnen is ideaal voor sportieve, jonge mensen die niet bang zijn om over een bankje te jumpen. Je kunt het vergelijken met een extra leuke outdoor gymles, waarbij de kids worden uitgedaagd om stoere dingen te doen. Uiteraard gebeurt dit altijd op een verantwoorde manier en zijn wij overal bij. We houden daarnaast altijd rekening met verschillende sportniveaus en lichamelijke condities. Lees hier onze blog over Freerunnen bij Ride Along Activities.

Eén ding is zeker: beleef een onvergetelijke ervaring!

Boek nu!

recensies freerunnen

Tarieven & Info

Wij zijn allemaal ervaren sportdocenten en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Tijdens ons uitdagende parkour met obstakels is er continu begeleiding om op een verantwoorde manier te stunten. Wi je een extra dimensie? Op locatie De Koepelgevangenis in Breda is een rondleiding door de isoleercellen mogelijk. Leuk extra’tje! 

Bij te boeken: een extra activiteit (bijv. longboarden, lasergamen of boogschieten), extra instructeur, friet/snacks en drankjes. Geef dit aub aan in de notitie van het boekingsformulier.

offerte aanvragen

{"field16":["Karol Castillo"],"field40":"Freerunnen","field42":"Kinderfeestje","field41":["12"],"field44":["14.00"],"field45":["Ja, ik accepteer dat de deelname aan onze activiteiten ten allen tijde geheel op eigen risico is*"],"field47":["Ja, ik ga akkoord met de inzending en verwerking van mijn persoonsgegevens*"]}
1 STAP 1

Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht

keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right