Ride along!

GRAFFITI SPUITEN OP DE LUCHTPLAATS VAN DE KOEPELGEVANGENIS, HOE VET!?

Ook dit jaar hebben de mannen van Ride Along weer een aantal super toffe activiteiten toegevoegd voor de kids, en een van deze nieuwe activiteiten is GRAFFITI SPUITEN.

Naast al onze sportieve activiteiten, focussen wij ons nu ook op creativiteit. Een stoere activiteit waarbij kinderen en jongeren de mogelijkheid krijgen om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan. Na een korte uitleg over alle technieken, gaan de kids aan de slag op ieder een eigen canvas. Kies jij voor je naam in 3D of maak je gebruik van onze coole sjablonen? Het kan allemaal bij Ride Along. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het graffiti spuiten 100% veilig is. Kids krijgen bij ons een overal en handschoenen maar we adviseren wel altijd om oudere kleding aan te doen. 

 

 

Boek nu!

Voor wie doen we het?

GRAFFITI SPUITEN IS VOOR IEDEREEN!

Deze workshop is niet alleen leuk voor kinderen, maar voor iedereen die wel wat uitdaging en creativiteit kan gebruiken tijdens een uitje. Neem je hele familie mee of daag de vrijgezel uit met deze activiteit tijdens jullie vrijgezellenfeest.

Naderhand mag iedereen zijn of haar kunstwerk mee naar huis nemen en heb je een leuk aandenken aan deze toffe activiteit. 

Wil je liever dat Ride Along naar jullie komt om de workshop te verzorgen? Geen enkel probleem! Wij rijden al jaren door stad en land om activiteiten en workshops op een gewenste locatie te verzorgen. 

Laat het ons weten in het aanvraagformulier hieronder.

 

Boek nu!

recensies graffiti spuiten

Tarieven & Info

Voor iedere groep, school of kinderfeestje zoeken wij de beste locatie! 

Check hieronder de kosten voor deze workshop. En dan is de vraag altijd, komen jullie lekker naar ons toe of komen wij richting jullie? Bij te boeken: een extra activiteit (bijv. boogschieten of freerunnen), extra instructeur, friet/snacks en drankjes. Geef dit aub aan in de notitie van het boekingsformulier.

Wat krijg je allemaal van ons?

✔ Iedereen krijgt zijn eigen canvas en ezel (statief)
✔ Beschermende kleding (poncho, mondmasker, handschoenen en bril)
✔ Meerdere kleuren verf en niet te zuinig 😉
✔ Bij iedere workshop is een begeleider aanwezig

 

offerte aanvragen

1 STAP 1

Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht

keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right