Ride along!

UNIEKE ‘KINDER ESCAPEROOM’ IN EN RONDOM  DE KOEPELGEVANGENIS VAN BREDA! 

In THE HUNTING GAME (bekend van jachtseizoen) stel je je eigen team samen en kruip je in de rol van een agent of een boef in en rondom de koepelgevangenis van Breda. De boeven krijgen een aantal minuten voorsprong op de agenten nadat zij het terrein hebben verlaten.  Daarna wordt de GPS locatie van de boeven doorgegeven en mogen de agenten hun zoektocht beginnen. Iedere X aantal minuten wordt de GPS locatie van de boeven weer openbaar gemaakt. Lukt het de boeven om tijdens de duur van het spel uit de handen van de politie te blijven, of worden ze gepakt? En lossen jullie alle opdrachten, vragen en raadsels op?

Aan de hand van GPS en groepsopdrachten komen de teams aan meer informatie over het eindpunt van het spel. Wie zal hier al eerste zijn? De boeven of de agenten? Laat je ook verrassen door onze creatieve instructeurs die van elk kinderfeestje een KNAL middag maken! 

 

Boek nu!

Voor wie doen we het?

JACHTSEIZOEN IS HET MEEST UNIEKE KINDERFEESTJE VAN NEDERLAND

Dit kinderfeestje kan op verschillende manieren gespeeld worden. Van makkelijke hints tot moeilijkere hints, dus aangepast op het niveau en de leeftijd van de kinderen.

Naast dat het gezellig en spannend is, is het ook nog eens heel leerzaam. Strategisch nadenken over hoe je de boeven gaat vangen en samenwerken. Je weet waar ze zijn, maar hoe kun je ze onderscheppen naar hun volgende locatie? Kunnen de kids kaartlezen, GPS trackers ontcijferen en met elkaar over de eindstreep komen?

Boek nu!

recensies jachtseizoen

Tarieven & Info

Check hieronder alle mogelijkheden voor dit stoere kinderfeestje! Want bij ons zijn de mogelijkheden oneindig. Dit kinderfeestje kan gespeeld worden op alle locaties in Nederland, maar is het meest stoer vanuit onze toffe locatie in de oude Koepelgevangenis in Breda. 

Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen? Bellen of mailen kan altijd natuurlijk. Wil je onze beschikbaarheid controleren? Vul het formulier in hieronder en we nemen gelijk contact met jullie op! 

Hunt Along! 

Offerte aanvragen

1 STAP 1

Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht

keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right