Lasergame along!

STRATEGISCHE EN SPORTIEVE GROEPSACTIVITEIT

Klaar voor een potje lasergamen? Maak samen met je team een tactisch plan om je tegenstander uit te schakelen. Of speel ieder voor zich en kom erachter wie de beste speler is.

Een spel met veel beweging, tactiek en volop plezier. Je kunt op bijna elke locatie lasergamen, zoals in het bos, de speeltuin, op school of een bedrijfslocatie. Je schiet met onze professionele wapens tot 150 meter nauwkeurig. Wanneer daag jij je tegenstanders uit?

Boek nu!

Voor wie doen we het?

LASERGAMEN IS VOOR GROEPEN, KINDERFEESTJES EN BEDRIJFSUITJES

Door het tactische aspect van het spel is lasergamen ideaal voor teambuilding, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Samenwerken is de basis, maar je kunt ook voor jezelf spelen. De mannen van Ride Along Activities hebben verschillende spelvormen voor je in petto en zorgen gegarandeerd voor FUN!

Er is geen specifieke lichamelijke conditie nodig voor deze activiteit.

Liever zelf onze laserguns huren? Neem telefonisch contact op voor alle mogelijkheden! 0634895077.

Boek nu!

recensies lasergamen

Tarieven & Info

Bekijk hieronder alle pakketten en overleg met ons de gewenste spelvorm. Kies vervolgens een locatie uit let’s go! Op locatie De Koepelgevangenis in Breda is ook een rondleiding door de isoleercellen eventueel mogelijk.

Bij te boeken: een extra activiteit (bijv. boogschieten of freerunnen), extra instructeur, friet/snacks en drankjes. Geef dit aub aan in de notitie van het boekingsformulier.

offerte aanvragen

1 STAP 1

Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht

keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right