Ride along!

LONGBOARDEN ALS KINDERFEESTJE, WORKSHOP, BEDRIJFSUITJE OF GYMLES

Longboarden in Breda en omstreken doe je bij Ride Along. Want hoe tof is het om je kinderfeestje op het terrein van de Koepelgevangenis te vieren!? Of wil je liever dat we naar jou toe komen? Een tour door stad en park misschien? Ook geen probleem. Onze fitte en sportieve instructeurs nemen je maar al te graag mee op pad. Ideaal dus voor een kinderfeestje, workshop, bedrijfsuitje of gymles. 

Ja, ik wil graag meer informatie!

Voor wie doen we het?

LONGBOARDEN ALS KINDERFEESTJE, GYMLES OF GROEPSACTIVITEIT

Longboarden is een sport voor iedereen die goed te been is. Of je nu geen ervaring hebt of al een fanatieke longboarder bent, er is voor iedereen een uitdaging te bedenken. De mannen van Ride Along Activities hebben veel ervaring met het entertainen van diverse doelgroepen en houden altijd rekening met verschillende sportniveaus.

Liever zelf een boardje huren? €10,00 per dag 

Boek nu!

recensies longboarden

Tarieven & Info

Check hier welk pakket je wilt boeken. Afhankelijk van de locatie en het niveau sluiten we af met een vette longboardtour door stad en park. Op locatie De Koepelgevangenis in Breda zijn talloze toffe opties om lekker te skaten! 

Bij te boeken: een extra activiteit (bijv. boogschieten of freerunnen), extra instructeur, friet/snacks en drankjes. Geef dit aub aan in de notitie van het boekingsformulier.

Liever zelf een boardje huren? €10,00 per dag 

Offerte aanvragen

1 STAP 1

Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht

keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right