Scholen

SPORTINSTRUCTEURS INHUREN VOOR SCHOLEN, SPORTDAGEN EN MEER!

Gymdocenten inhuren, sportdagen organiseren en trainingen of zomerkampen coördineren. Ride Along regelt het. Wij zijn dan ook van mening dat de jeugd van tegenwoordig meer mag bewegen. Sporten is namelijk een must, niet alleen voor de fysieke gezondheid, maar ook zeker voor de cognitieve ontwikkeling. Met een flinke dosis enthousiasme bedienen we inmiddels allerlei doelgroepen. Onze sportinstructeurs zijn werkzaam op verschillende scholen en daardoor hebben we een breed scala aan kennis en ervaring in huis. Voor alle activiteiten geldt; wij komen graag naar jullie, maar jullie zijn ook welkom bij een van onze locaties. Neem contact op voor de mogelijkheden.

KLASSIEKE SOCIALE VAARDIGHEIDSTRAININGEN

 

Oftewel, jezelf de baas zijn. Kunnen de studenten goed samenwerken, communiceren en grenzen aangeven? Of denken ze eerder aan zichzelf en houden ze geen rekening met de groep? Deze 10-weekse training is bedoeld om de klas weer dichter bij elkaar te brengen. Klassikale bewustwording van eigen handelen in groepsverband. Hoe sterk is jullie klas?

 

PRIJS OP AANVRAAG

ACTIVITEITEN VOOR SCHOLEN

 

Voor alle scholen bieden we toffe activiteiten aan. Of het nu een SOLO-project is, een gymles of een losse workshop, geen probleem. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

✔ Maatwerk
✔ Alle activiteiten mogelijk
✔ Vragen? Neem contact met ons op.

 

PRIJS OP AANVRAAG

SPORTDAGEN

 

Met een ruim aanbod aan sport- & spelmaterialen maken wij graag een offerte voor de leukste sportdag van Nederland. Ride Along with us!

 

PRIJS OP AANVRAAG

TEAMBUILDING XL

 

De meest unieke teambuilding activiteiten voor jullie school of BSO? Graag sparren wij met jullie over alle toffe mogelijkheden. Bel ons voor meer informatie.

 

PRIJS OP AANVRAAG

Boek nu!

Boek uw activiteit

    recensies