Snowboard training bij Ride Along Activities

Snowboard training bij Ride Along Activities

Het wintersportseizoen komt er weer aan! Dat betekent dat we weer lekker de sneeuw in gaan. Kun je als gevorderde nog wel een snowboard training gebruiken om echt als een kanon de piste af te knallen? Vanaf 9 oktober kan je iedere dinsdagavond van 19:00 tot 21:30 met de mannen van Ride Along Activities je skills verbeteren. Op de mooie banen van Skidome Rucphen brengen de professionele en gezellige snowboard leraren je naar een hoger niveau. Let op: de training is gericht op snowboarders met ervaring. Je hoeft geen pro te zijn, maar het is belangrijk dat je zelfstandig en easy naar beneden kunt komen. Vanaf daar gaan we trainen op techniek, snelheid en fun om nóg beter te worden. Wil jij straks shinen op de piste en carvend langs de terrassen naar beneden boarden? Boek dan hier een les en kijk of het iets voor je is. 

Wat, waar, wanneer?

De snowboard trainingen vinden plaats bij Skidome Rucphen. Vanaf 9 oktober kun je iedere dinsdagavond twee uur trainen om straks de blits te maken op de piste. Vanaf 19:00 mag je de baan op om zelf een half uurtje in te boarden en van 19:30 tot 21:30 krijg je training van de professionele, jonge en gezellige mannen van Ride Along Actitivies. Zij leren je alle ins and outs om beter te worden en zorgen dat jij carvend de piste af komt. Ben jij klaar om als gevorderde snowboarder je niveau op te krikken en daarnaast lol te trappen met elkaar? Let’s carve along!

Hoe meld ik me aan en wat kost het?

Heel simpel. Je besluit om beter te willen worden en je schrijft je hier in voor een training. Je betaalt altijd per training, dus je zit nergens aan vast. Na de inschrijving laat je aan Ride Along Activities weten wanneer je een training wilt volgen. Je gaat zelfstandig naar Skidome Rucphen en mag vanaf 19:00 al naar binnen om een half uurtje warm te boarden. Heb je al een toegangspas of abonnement van Skidome Rucphen? Dan kost een training je slechts €19,50 inclusief materiaal. Heb je nog geen toegang tot de banen? Dan kost een training + entree €39,50 inclusief materiaal.

Wat kan ik verwachten?

Snel vooruitgang boeken, meer zelfvertrouwen creëren, lol maken, angsten overwinnen, technieken onder de loep nemen, freestylen en leuke mensen leren kennen. Je mag komen wanneer je zin hebt en we laten je niet gaan totdat je iedere keer weer een beetje beter bent geworden. We houden niet van het klassieke lesgeven, dus we maken er altijd een gezellige avond van. Op speelse wijze brengen we je kennis bij en tillen we jou naar een hoger niveau. De professionele snowboard leraren weten wel hoe je indruk kunt maken en zorgen ervoor dat ook jij straks de sterren van de hemel board! So, are you ready to carve along? Boek hier je training.

Wat anderen van de snowboard training vonden

Linda: “Afgelopen winter heb ik de gevorderden snowboard trainingen gevolgd bij Ride Along Activities. Bram en Stan waren mijn instructeurs. Ik heb in deze training van 10 weken echt mijn zelfvertrouwen teruggekregen. In de beginjaren heb ik veel geboard, maar de laatste 10 jaar veel minder. Ik merkte dat ik daardoor voorzichtiger werd en dus minder genoot van het boarden. Door de technieklessen en specifieke aanwijzingen van Bram en Stan ging mijn boarden en zelfvertrouwen met sprongen vooruit. Freestylen zal nooit mijn ding worden, maar een klein beetje over je grenzen gaan draagt ook zeker bij aan het verbeteren van je boardskills :). Daarnaast waren de lessen ook gewoon supergezellig. Veel gelachen met medecursisten en de instructeurs. Echt een aanrader dus als je al aardig naar beneden komt, maar gewoon meer controle wil én er cool uit wil zien als je langs terras of lift komt carven.”

 

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.