Ride along!

SNOWBOARDLESSEN VOOR GEVORDERDEN

Wil jij carvend de pistes trotseren of liever je eerste 360’s springen? Ride Along Activities verzorgt professionele snowboardtrainingen voor all mountain snowboarders en freestylers. De trainingen vinden altijd plaats bij SnowWorld Rucphen en worden door gecertificeerde sportdocenten gegeven, die tevens echte sneeuwfanaten zijn. Hierdoor ben je verzekerd van de allerbeste tips en tricks en word je helemaal klaargestoomd voor het winterseizoen. 

 Je kiest zelf hoe vaak je traint en welk abonnement je afsluit. Lees verder voor de verschillende opties, kosten en trainingsdagen. Eén ding is zeker: iedere week is het maximaal FUN trappen!

Meer informatie?

Voor wie doen we het?

SNOWBOARDTRAININGEN VOOR ALL-MOUNTAIN EN FREESTYLE BOARDERS!

Voor de all-round snowboarders geldt: het maximale uit zichzelf halen en wekelijks hun skills trainen. De snowboardlessen zijn specifiek gericht op houding, carven, buckels, flat-tricks, slalom en dynamisch snowboarden. De nadruk ligt dus op techniek, waardoor jij straks zonder zorgen de show kan stelen op de piste.

Wil je meer freestyle skills ontwikkelen? Kom dan in ons vaste snowboardteam en train tot 2 keer in de week samen met je teamgenoten. De focus ligt hierbij op kickers, rails, boxen en freestyle flat-tricks.

Ben jij geïnteresseerd? Volg een GRATIS proefles! Bel ons voor de mogelijkheden.

Boek nu!

recensies snowboarden

Tarieven & Info

Onze snowboardtrainingen starten vanaf medio september en eindigen eind april, met uitzondering van alle schoolvakanties.

✔ Trainingen All mountain: di & do 19:00 – 21:00
✔ Trainingen Freestyle: di & do 19:00 – 21:00

Alles vindt plaats op de baan van SnowWorld Rucpen. De kosten voor onze trainingen staan dus los van de tarieven voor SnowWorld Rucphen.

Maaaar! Door onze leuke samenwerking hebben wij speciale toegangstarieven voor jullie geregeld en hiervoor kun je terecht bij de receptie van Snowworld Rupchen. Zie hieronder een compleet overzicht van alle prijzen en pakketten.

Je kunt op ieder moment mee trainen!

Offerte aanvragen

1 STAP 1

Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht

keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right