Project SOVA

SOCIALE VAARDIGHEIDSTRAININGEN

Voor het (speciaal) basisschool onderwijs verzorgen wij professionele, actieve sociale vaardigheidstrainingen. Met keuze uit meer dan 10 thema’s en 50 verschillende spellen kun je zowel losse trainingen als een complete lessenreeks boeken. Ons hoofddoel? Sport als middel gebruiken voor de bevordering van de groepsdynamiek. 

Waarom je voor ons zou kiezen:

✔ Vernieuwd onderwijs
✔ Extra sportmoment
✔ Grensverleggende training voor leerlingen
✔ Actief leren
✔ Jonge mannen in het basisonderwijs
✔ Onderwerpen welke betrekking hebben op het jaar 2021

Ja ik wil een gratis proefles!

Even voorstellen...

Mijn naam is Bram Walgraeve en sinds 2016 ben ik eigenaar van Ride Along Activities. Inmiddels 29 jaar jong en een flinke dosis aan ervaring rijker. Ze noemen mij ook wel een echte kindervriend en dat is terecht. Na het afronden van de sportopleiding ben ik gelijk gaan ondernemen in de sport. Want hoe tof is het als we de kinderen van nu vaker naar buiten krijgen om te bewegen?

In 2016 ben ik gestart met Ride Along Activities en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een mooi activiteitenbureau dat zich focust op kinderfeestjes, groepsuitjes, schoolsporten! Onze slogan is dan ook; uniek bewegen voor iedereen! 

Ook snowboarden is mijn passie en ik ben dan ook regelmatig in het buitenland te vinden als snowboardcoach en -opleider. Tot slot ben ik vaak de vinden in de gymzalen op verschillende schollen als SOVA-trainer. Ik verzorg diverse sport -en SocialeVaardigheidstrainingen aan alle leerlingen van groep 3 tot en met groep 8. Sinds begin 2020 heeft Ride Along een eigen trainingslijn ontwikkelt voor alle basisscholen die wel een extra trainer kunnen gebruiken. 

Want ons doel is om de dynamiek in de klas te versterken. Oftewel: van een losse klas een echte groep creëren. Een aantal thema’s komen structureel aan bod, denk hierbij aan communicatievormen, groepsvorming en emotie controle.

geïnteresseerd? Contact Bram nu!

Tarieven & Info

Iedere school krijgt altijd een gratis proefles. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er een klik is om tot het beste resultaat te komen. Dus, een eerste kennismaking vanuit ons: Wie zijn we? Wat doen we? Hoe staan we voor de klas en is er een klik? Daaropvolgend kan de school zelf pakketten met verschillende thema’s kiezen. Je kunt dan kiezen voor 4, 8 of 12 trainingen die betrekking hebben tot de thema’s. Check alle pakketten onderaan de pagina.

THEMA’S
Onze SOVA-trainingen zijn actief, speels en doelgericht. Daarom bieden wij een breed scala aan thema’s aan om het programma invulling te geven. Staat het gewenste thema er niet tussen? Geef het bij ons aan en wij gaan ermee aan de slag. Check hier alvast de onderwerpen:

Communicatie

Vertrouwen

Op jezelf letten

Samenwerken

Stop zeggen

Wie ben ik

Keuzes maken

Doorzettingsvermogen

Wereldlessen

Groepsdruk

Emotie Controle

Rol in de klas

Grenzen aangeven

Keuzes maken

Talent

Rots & Water

 

 

 

 

DUUR
Afhankelijk van de groepsgrootte en locatie kunnen de trainingen verschillen van ca. 40 tot max. 60 min.

LOCATIES
Wij verzorgen alle trainingen in een gym- of speelzaal. Enkele lessen kunnen ook in een klaslokaal plaatsvinden.

Geïnteresseerd?

Bel ons op +31634895077, stuur ons een email op info@ridealongactivities.nl of laat een berichtje achter via het contactformulier. Wij geven je zo snel mogelijk een berichtje terug.

    recensies