Stand Up & Paddle Along!

SUPTOUR DOOR BREDA OF LOSSE SUP HUREN

Wil jij leren SUPPEN tijdens een workshop, een vriendenuitje of een andere groepsactiviteit? Wij komen graag richting het water om deze toffe watersport te verzorgen voor jong en oud. Ga je voor een stadstour over het water door Breda, een ontspannen tocht over de Galderse Meren of stap je liever het water op tussen het mooie groen in het Markdal? Laat het ons weten en wij zijn erbij. Vanaf de Koepelgevangenis in Breda ontvangen wij jullie graag.

LOSSE SUP HUREN?
Geef deze optie aan in het boekingsformulier en ga zelfstandig het water op met vrienden, familie of collega’s.

LIEVER IN EEN KANO? 
Sinds de zomer van 2021 hebben wij ook 2 mooie kano’s voor de verhuur. De kosten hiervoor zijn €50,00 per dagdeel (het zijn 2 persoonskano’s dus je kunt er met 2 in).

Gegarandeerd FUN!

Boek nu!

Voor wie doen we het?

SUPPEN IS VOOR JONG EN OUD

Tijdens het SUPPEN gebruik je bijna al je spieren, maar op een gecontroleerde manier. Tempo en kracht kun je zelf bepalen en daardoor is het een ideale groepsactiviteit voor iedereen. Er is voor deze activiteit geen specifieke lichamelijke conditie vereist. 

Wat zijn de mogelijkheden?

✔ Kinderfeestjes
✔ Groepsuitjes & Teamuitjes
✔ Bedrijfsfeestjes (i.c.m. andere activiteiten ook mogelijk)
✔ Suppen met de klas of school
✔ Zelfstandig sups of kano’s huren.
✔ Suppen in grote groepen (30+ personen)

Boek nu!

recensies suppen

Voorbereiding Suppen

Basis skills om te starten

Tarieven & Info

Kinderfeestjes en groepsactiviteiten zijn altijd inclusief begeleiding en professioneel SUP materiaal. Afhankelijk van de locatie wordt er een startadres afgesproken. Galderse Meren is ook een leuke optie! zeker voor iedereen die wilt zwemmen. 

Losse verhuur is zonder instructeur en op eigen risico. de SUPS kunnen worden opgehaald bij ons op kantoor in de oude Koepelgevangenis van Breda. U kunt de SUP hier gelijk te water laten of zelf een locatie naar keuze uitkiezen! 

Boek uw activiteit

1 STAP 1

Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht

keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right