Stand Up & Paddle Along!

SUPTOUR DOOR BREDA OF LOSSE SUP HUREN

Bij Ride Along sta je binnen 5 minuten op het water, we zitten namelijk aan de singels van Breda!

 

Wil jij leren SUPPEN tijdens een workshop, een vriendenuitje of een andere groepsactiviteit? Wij komen graag richting het water om deze toffe watersport te verzorgen voor jong en oud. Ga je voor een stadstour over het water door Breda, een ontspannen tocht over de Galderse Meren of stap je liever het water op tussen het mooie groen in het Markdal? Laat het ons weten en wij zijn erbij. Vanaf de Koepelgevangenis in Breda ontvangen wij jullie graag.

LOSSE SUP HUREN?
Geef deze optie aan in het boekingsformulier en ga zelfstandig het water op met vrienden, familie of collega’s.

LIEVER OP EEN SUP-KANO? 
Sinds de zomer van 2021 hebben wij ook 2 zitjes voor op de SUP. Je kunt deze bevestigen op de SUP en heerlijk zittend over het water glijden. De kosten hiervan zijn €15,00 per zitje, geef dit even aan bij opmerkingen in het aanvraagformulier. 

SUP Along!

Ja, ik wil graag meer informatie!

Voor wie doen we het?

SUPPEN IS VOOR JONG EN OUD

Tijdens het SUPPEN gebruik je bijna al je spieren, maar op een gecontroleerde manier. Tempo en kracht kun je zelf bepalen en daardoor is het een ideale groepsactiviteit voor iedereen. Er is voor deze activiteit geen specifieke lichamelijke conditie vereist. 

Wat zijn de mogelijkheden?

✔ Kinderfeestjes
✔ Groepsuitjes & Teamuitjes
✔ Bedrijfsfeestjes (i.c.m. andere activiteiten ook mogelijk)
✔ Suppen met de klas of school
✔ Zelfstandig sups of kano’s huren.
✔ Suppen in grote groepen (30+ personen)

Boek nu!

recensies suppen

Voorbereiding Suppen

Basis skills om te starten

Tarieven & Info

Kinderfeestjes en groepsactiviteiten zijn altijd inclusief begeleiding en professioneel SUP materiaal. Afhankelijk van de locatie wordt er een startadres afgesproken. Galderse Meren is ook een leuke optie! Zeker voor iedereen die wilt zwemmen. 

Losse verhuur is zonder instructeur en op eigen risico. de SUPS kunnen worden opgehaald bij ons op kantoor in de oude Koepelgevangenis van Breda. U kunt de SUP hier gelijk te water laten of zelf een locatie naar keuze uitkiezen! 

offerte aanvragen

1 STAP 1

Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht

keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right