Build your team!

TEAMBUILDING TIJDENS EEN EXPEDITIE ROBINSON SPEL

Deze teambuilding training MOET je meemaken. We bouwen namelijk een dagdeel (of meerdere) om tot een supertof Expeditie Robinson spel. Er worden verschillende activiteiten ingezet, met een combinatie van individuele kracht en groepskracht. Echter, bij ons blijft de groep samen en wordt er niemand weg gestemd.

Wil je het team dichterbij elkaar brengen door behendigheid, conditie, kracht of een combinatie? Laat het ons weten en we stellen een uniek spel samen op basis van jullie wensen. Wij denken hier graag over mee en bieden verschillende arrangementen aan om er een compleet verzorgde dag van te maken.

Boek nu!

Voor wie doen we het?

TEAMBUILDING VOOR GROEPEN EN BEDRIJFSUITJES, SPORTDAGEN EN KINDERFEESTJES

Hoe leuk is het om door middel van spelvormen je team of klas dichter bij elkaar te brengen!? Weg met die saaie presentaties en bijeenkomsten, lekker het veld op! De mannen van Ride Along Activities zijn enthousiaste & ervaren sportinstructeurs en zijn daardoor in staat om zowel te entertainen als interventies te begeleiden.

Er wordt altijd rekening gehouden met verschillende sportniveaus en lichamelijke condities. 

Ook denken wij graag mee met jullie wensen of doelstellingen! Wil je liever maatwerk? Bel ons gerust voor alle mogelijkheden. 

Boek nu!

recensies Teambuilding

Tarieven & Info

Bekijk hieronder de pakketten en kies welke spellen je graag wilt integreren. Deel met ons jullie wensen en locatie(s) en we maken er een compleet verzorgde dag van! Leuke toevoeging: op locatie De Koepelgevangenis in Breda is ook een rondleiding door de isoleercellen mogelijk.

Bij te boeken: vraag naar de verschillende arrangementen, zoals onbijt, lunch of diner. Daarnaast is vrijwel alles mogelijk om er een complete training van te maken. 

In overleg gaan we opzoek naar de juiste spelvormen voor jullie team! laat je verrassen of maak je eigen spelkeuze. Denk hierbij aan; Wandelende A, Ravijnenspel, BambooBuilding, AutobandenSpel, Matje Plof, Duck Hunting, Trust Games en nog honderduizend andere mogelijkheden! Bel ons op 0634895077 en we lichten ze graag allemaal toe 

 

offerte aanvragen

1 STAP 1

Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht

keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right