Ride along!

OP ZOEK NAAR EEN CORONA-PROOF ACTIVITEIT IN HARTJE BREDA?

Heb jij zin in een gezellig potje voetgolf met je vrienden? Dit kan bij Ride Along! Je loopt door het Valkenberg Park een route waar je verschillende holes tegenkomt. Nu is de vraag: wie heeft de beste traptechniek en gaat er met de winst naar huis? 

Met behulp van een route- en scorekaart ga jij met je vrienden op pad. Deze route geeft een leuke kijk op hartje centrum Breda, met uiteindelijk een biertje na afloop bij het T-huis in het Valkenbergpark.

Holes in het park?

Ja zeker! Je gaat ‘natural holes’ ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een herkenbaar beeld waar je tegenaan moet schieten of een groot gat in een boom. Na het boeken van de activiteit ontvang je alle benodigde materialen om lekker aan de slag te gaan. 

Voetgolf als kinderfeestje of tijdens de sportdag? Ook dit kan geregeld worden.

Boek nu!

Voor wie doen we het?

Voetgolf is eigenlijk voor iedereen! Of het nou een dagje weg is met vrienden, een vrijgezellenfeest, teamuitje of kinderfeestje. Dit spel is voor alle doelgroepen super leuk, helemaal CORONA-PROOF en lekker in de buitenlucht! 

Waarom je voor deze activiteit kiezen?

✔ Corona-Proof & lekker in de buitenlucht
✔ Op een sportieve & competitieve manier Breda verkennen 
✔ Diverse horeca arrangementen mogelijk bij het T-Huis (aanrader)
✔ Ontdek de nieuwste variant van voetgolf (100% uniek)

 

 

Boek nu!

recensies voetgolf

Tarieven & Info

Wil jij komen spelen? Vul dan het onderstaand formulier in en we nemen gelijk contact met je op. Na bevestiging ontvangen we jullie op ons kantoor in de Koepelgevangenis van Breda. Hier krijg je alle ballen, scorekaarten en looproutes en kun je zelfstandig op pad.

Ook krijgt iedere groep een korte instructie mbt de veiligheid van andere bezoekers van het park. Laten we het we gezellig houden met z’n allen! 😉

Kinderfeestje? Dan gaat onze instructeur gezellig met jullie mee op pad!

offerte aanvragen

1 STAP 1

Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht

keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right