Wij zijn Ride Along!

Wat ooit begon als een kleinschalige eenmanszaak in Breda, is nu uitgegroeid tot een sportief bedrijf in unieke groepsactiviteiten. Vanuit de Koepel, de oude gevangenis in Breda, werken we hard aan sport en ontwikkeling. Persoonlijke benadering, maatwerk en enthousiaste instructeurs zorgen voor onvergetelijke momenten. Want entertainen en op een speelse manier leren, daar zijn wij kei goed in. En dat gaat inmiddels verder dan alleen onze razend populaire kinderfeestjes en workshops.

Tegenwoordig nemen wij complete evenementen uit handen. Denk hierbij aan teamdagen, sportdagen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, vriendenweekenden en bijbehorende arrangementen. Niets is ons te gek! Zolang de groep blij is, zijn wij ook blij. Daarbij houden we altijd rekening met het niveau van sport, lichamelijke condities en maken wij een programma op maat.

Dus, heb jij zin om met de mannen van Ride Along Activities op pad te gaan? Neem dan contact op en wie weet staan we binnenkort samen op een speelveld!

Team Ride Along

HET TEAM

Bram Walgraeve
eigenaar

Evert
instructeur

Kai
instructeur

Jim
instructeur

Jules
instructeur

Tim
instructeur

Steven
instructeur

Olivier
instructeur

Yoris
instructeur

Offerte aanvragen

1 STAP 1

Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht

keyboard_arrow_leftVORIGE STAP
VOLGENDE STAPkeyboard_arrow_right

recensies